Home Locaties Sport BSO Spartaan ’20

Sport BSO Spartaan ’20

Sport BSO Spartaan ’20 heeft alle aandacht voor ontspanning en gezondheid! Onze Sport BSO deelt het voetbalveld met de voetbalvereniging. De kinderen kunnen gebruik maken van het veld en dagelijks zal onze sportmedewerker sportactiviteiten aanbieden. Ook een training bij de vereniging behoort tot de sportieve mogelijkheden.

En aangezien een fit lichaam helemaal past bij een Sport BSO,  hebben we extra aandacht voor gezonde voeding.

Mag het sportief zijn?

Wij bieden opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Een sportieve en uitdagende BSO die nauw samenwerkt met Sportvereniging Spartaan’20 in de wijk Zuidwijk. De locatie ligt in het Zuiderpark en biedt voldoende mogelijkheden om van het buiten zijn te genieten.

Deze BSO is met name bedoeld voor kinderen die geïnteresseerd zijn in sport en beweging. Want juist hier kan uw kind op een leuke manier, samen met andere kinderen, meedoen met allerlei sporten en spellen. Daarnaast is het proberen van nieuwe sporten heel goed voor de ontwikkeling en motoriek van kinderen.

Wanneer kinderen andere activiteiten willen doen, bieden we daar natuurlijk alle gelegenheid en ruimte voor. Er zijn binnen voldoende knusse en uitdagende speelhoeken. Tijdens de vakanties combineren we ons sportieve programma met leuke uitstapjes en diverse activiteiten.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding.

Wat wij bieden:

  • Dagelijks een gezonde, verse, warme maaltijd
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Samenwerking met andere bso’s
Spartaan’20 werkt samen met BSO Sliedrechtstraat en BSO Strevelsweg. De medewerkers organiseren regelmatig gezamenlijk activiteiten zowel op de eigen locatie als ook elders. Daarnaast worden er in de zomervakantie ook gezamenlijke activiteiten aangeboden aan kinderen van de overige BSO’s binnen Kiddoozz.

In vakantieweken zijn de kinderen van BSO Spartaan ’20 en BSO Sliedrechtstraat 1 gezellige groep, we voegen dan samen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Vanzelfsprekend zorgen wij altijd dat een vaste pedagogisch medewerker van beide locaties aanwezig is.

We voegen samen volgens het volgende schema:

  • Herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie voegen we samen op locatie Sliedrechtstraat.
  • Mei- en zomervakantie voegen we samen op locatie Spartaan’20.

Basisschool en BSO
BSO Spartaan ’20 haalt de volgende scholen op:

We verwelkomen uw kind graag op onze Sport BSO!