Home Locaties Sport BSO Spartaan ’20

Sport BSO Spartaan ’20

Alle aandacht voor ontspanning en gezondheid! Onze Sport BSO deelt het voetbalveld met de voetbalvereniging. De kinderen kunnen gebruik maken van het veld en dagelijks zal onze sportmedewerker sportactiviteiten aanbieden. Ook een training bij de vereniging behoort tot de sportieve mogelijkheden. En aangezien een fit lichaam helemaal past bij een Sport BSO hebben we extra aandacht voor gezonde voeding.

 

Mag het sportief zijn?

De Sport BSO biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Een sportieve en uitdagende BSO die tot stand is gekomen door een nauwe samenwerking met de Sportvereniging Spartaan’20 in de wijk Zuidwijk. De locatie ligt in het Zuiderpark en biedt daardoor voldoende faciliteiten om van het buiten zijn te genieten. De Sport BSO Spartaan’20 is met name bedoeld voor kinderen die geïnteresseerd zijn in sport en beweging. Uw kind kan op een leuke manier, samen met andere kinderen, meedoen met diverse sporten en spellen. Het uitproberen van nieuwe sporten is bovendien goed voor hun ontwikkeling en motoriek. Als de kinderen andere activiteiten willen doen, bieden we daar natuurlijk alle gelegenheid en ruimte voor. Er zijn binnen voldoende knusse en uitdagende speelhoeken. Tijdens de vakanties zullen we ons sportieve programma combineren met leuke uitstapjes en diverse activiteiten.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding.

Wat wij bieden:

  • Dagelijks een gezonde, verse, warme maaltijd
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord