Home Locaties Buitenschoolse opvang Nieuwe Langeweg

Buitenschoolse opvang Nieuwe Langeweg

Locatie Nieuwe Langeweg ligt op industrieterrein de Gadering tussen de wijken Tussenwater en Oudeland. Het kindcentrum huisvest 2 babygroepen (van 0 tot 2 jaar), 2 peutergroepen (van 2  tot 4 jaar) en 2 BSO groepen.

Hele dagopvang en buitenschoolse opvang aan de Nieuwe Langeweg

We beschikken over grote, lichte ruimtes met uitdagende speelhoeken voor de kinderen. De lange open gang die de groepen met elkaar verbind, maakt de sfeer open en vrij. Alle groepen kijken uit op de prachtige, grote buitenspeelplaats waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Gezonde, uitgebalanceerde voeding vinden we de beste basis voor een gezonde groei. Daarom eten we ’s middags een gevarieerde verse warme maaltijd.

Op het industrieterrein vinden wij het fijn

We bieden kinderen verrassende activiteiten waarbij hun sociale, emotionele, cognitieve en motorische vaardigheden worden gestimuleerd. Daarnaast begeleiden wij hen op speelse wijze in hun ontwikkeling. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma “Ben ik in Beeld” waarmee wij o.a. de taalontwikkeling van het kind stimuleren. Onze BSO activiteiten zijn avontuurlijk, uitdagend en ontdekkend. In overleg met de kinderen worden regelmatig leuke en leerzame uitstapjes gemaakt.

Wat wij bieden

  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur.
  • Verlenging is mogelijk van 18.30 uur tot 19.00 uur.
  • We zijn 52 weken per jaar geopend.
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

BSO Nieuwe Langeweg werkt samen met de volgende scholen: 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord