Home Locaties Kinderdagverblijf Van Onselenstraat

Kinderdagverblijf Van Onselenstraat

Kindcentrum van Onselenstraat is gelegen in de Tarwewijk en is onderdeel van een kerkgebouw. Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen hier genieten van ons aanbod. We bieden hele dagopvang, flexibele opvang en buitenschoolse opvang.

In de kerk op weg naar ontwikkeling!

Deze bijzondere locatie met ruime en hoge groepsruimten biedt de kinderen voldoende ruimte om binnen te spelen. We maken ook graag gebruik van de mooie buitenruimte met veel groen en schaduwplekken. Een belangrijk onderdeel van het natuurlijk opgroeien is veel bewegen en gezond eten. Daarom bieden wij vier dagen in de week een gezonde warme maaltijd aan en “sporten” we 2 keer per dag met onze kinderen.

Wij hebben een moestuin die wij samen met de kinderen verzorgen. Zo leren ze waar onze groente en fruit vandaan komt. Op de kinderdagverblijven werken we met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma “Ben ik in Beeld”, waarmee onder andere de taalontwikkeling van kinderen worden gestimuleerd.

Na schooltijd en op studiedagen bieden wij onze BSO kinderen een uitdagend en gevarieerd activiteiten programma. Daarnaast wordt er een speciaal programma aangeboden tijdens de schoolvakanties.

Wat wij bieden:

  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • Verlengde opvang mogelijk van 07.00 tot 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord