Home Locaties Kinderdagverblijf Sperwerlaan

Kinderdagverblijf Sperwerlaan

Locatie Sperwerlaan in Vlaardingen is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de Spewerlaan en biedt opvang aan kinderen vanaf 10 weken tot 12 jaar. Het kindcentrum bestaat uit één verticale groep en een BSO groep.

 Gezellig kindcentrum aan de Sperwerlaan in Vlaardingen

Kindcentrum Sperwerlaan is qua indeling en uitstraling uniek binnen Kiddoozz en kinderopvangland. De grote ramen laten lekker veel zonlicht binnen en de opvallende stijgerhouten meubels geven de locatie een warme en huiselijke uitstraling. Aan de centrale ontvangsthal grenst zowel de BSO ruimte als de KDV/Peuter ruimte. De hal is multifunctioneel ingericht voor alle leeftijden.

Veilig de ruimte ontdekken kan voor de allerkleinsten in de babyhoek. Ook voor de explorerende peuter is er voldoende speelruimte. Met ontwikkelingsgericht materiaal kunnen zijn aan tafel spelen en ook de huishoek ontbreekt hier niet. De BSO ruimte is uitdagend ingericht met onder andere een keuken voor kook- en bakactiviteiten en een game ruimte met een Wii. Twee grote tafels sieren de ruimte en geven onbeperkte mogelijkheden op creatief gebied. Kortom een locatie die van alle markten thuis is.

Wat wij bieden

  • Gezonde voeding en veel beweging
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Optionele extra’s

  • Verlengde opvang vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur.
  • Daarbij kun je extra opvangdagen afnemen.

Meer weten? Klik op onderstaande links voor meer informatie over deze kinderdopvang locatie. 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord