Home 0 – 4 jaar

0 – 4 jaar

“Mijn lieve schat baalt als ik hem kom ophalen!
Zegt genoeg toch?”
Eline

Vraag een rondleiding aan

Hele dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kiddoozz biedt u de mogelijkheid om uw gezinsleven en werk prima met elkaar te combineren. U kunt gebruik maken van onze hele dagopvang van 07.30 uur tot 18.30 uur. Enkele locaties wijken hiervan af. De tijden van de locatie staan vermeld aan de rechterkant op  de locatie pagina.

De groepen

De groepssamenstelling kan per locatie verschillen. In een babygroep verblijven kinderen totdat zij ongeveer 18 maanden oud zijn. Op dat moment stromen zij door naar een dreumes/peutergroep. Ook zijn er locaties met verticale groepen. Op deze groepen verblijven kinderen hun hele kinderopvangtijd, dus van 0-4 jaar.

Hoe stimuleren wij uw kind?

Bij Kiddoozz kan uw kind spelen in een stimulerende omgeving. Kinderen leren bij ons hoe ze met anderen kunnen spelen en dat elk kind anders is. Zo bereiden we kinderen voor op hun plek in de samenleving. Ook werken wij met het VVE programma, waarbij uw kind al vroeg voorschoolse educatie mag ontvangen en we op een gestructureerde wijze zowel de taal- als rekenvaardigheden van uw kind stimuleren.

De peuters stimuleren we spelenderwijs in hun ontwikkeling. De pop Puk is een vast vriendje op de groep en beleeft alles met de kinderen mee. Hij mag zelfs soms mee naar huis! Met de observatiemethode KIJK! volgen we de ontwikkeling van onze kinderen.

Maaltijden

Gezond en gevarieerd eten is voor iedereen belangrijk. Nu weten we natuurlijk allemaal dat niet alle kinderen makkelijke eters zijn. Wat ze niet kennen roept al gauw ‘dat lust ik niet’ op. Daarom is het zo fijn dat we op de locatie met de kinderen en de pedagogisch medewerkers samen aan tafel gaan tijdens de eetmomenten, want zien eten doet eten! We laten uw kind zo aan verschillende smaken wennen, wat belangrijk is voor een gezond eetpatroon. Daarnaast is het natuurlijk super gezellig, met zo’n grote groep samen eten. We moedigen het onderling contact aan en ze krijgen de ruimte om te imiteren en elkaar te helpen. Ze worden zich zo steeds bewuster van hun omgeving en van de omgangsvormen. Zelfstandig kunnen eten geeft een kick! Samen eten betekent dat je erbij hoort, en ook dat is weer heel goed voor het zelfvertrouwen.

Bij Kiddoozz krijgen de kinderen meer dan alleen opvang. Wij bieden u en uw kind:

  • Gezonde en warme maaltijden
  • Aandacht voor de ontwikkeling van ieder kind
  • Vroeg- en voorschools educatieprogramma voor peuters
  • Overleg met ouders en, indien gewenst, hulp bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag
  • Ruime openingstijden
  • Samenwerking met andere opvoedpartners in Rotterdam, Dordrecht en Vlaardingen