Home Locaties Buitenschoolse opvang de Binnenhaven

Buitenschoolse opvang de Binnenhaven

Locatie de Binnenhaven grenst aan de prachtige speeltuin “de Vuurklip” in de wijk Feijenoord. Deze locatie is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Eigenwijs en verantwoord!

Kinderen van de BSO kunnen altijd gebruik maken van de grote en avontuurlijke speeltuin. Ook bij slecht weer is er volop gelegenheid eigenwijs te zijn in èèn van de drie verschillende groepsruimtes. Kinderen kunnen bijvoorbeeld naar hartelust knutselen in het atelier, in de chill ruimte en boekje lezen of gewoon lekker met elkaar kletsen. Er is ruimte voor huiswerkbegeleiding en een rustige plek om bij te komen van een lange schooldag. Op drukke dagen maken we ook gebruik van de binnenruimte van de speeltuin.

Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende workshops, zoals handwerken, koken en sportactiviteiten. Voor de vakanties wordt met de kinderen een activiteiten programma gemaakt. We maken dan ook uitstapjes, bijvoorbeeld naar een museum of de bioscoop. Op woensdagmiddag en tijdens de vakanties wordt er warm gegeten op de locatie, vers bereid voor onze eigen medewerker.

Wat wij bieden:

  • Uitdagend activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO Sport de Zwervers werkt samen met de volgende scholen: 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord