Home Locaties Buitenschoolse opvang de Binnenhaven

Buitenschoolse opvang de Binnenhaven

Buitenschoolse opvang de Binnenhaven grenst aan de prachtige speeltuin “de Vuurklip” in de wijk Feijenoord. Deze locatie is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Eigenwijs en verantwoord!

Bij BSO de Binnenhaven kunnen de kinderen altijd gebruik maken van de grote en avontuurlijke speeltuin. Ook bij slecht weer is er volop gelegenheid eigenwijs te zijn in èèn van de drie verschillende groepsruimtes. Kinderen kunnen bijvoorbeeld naar hartelust knutselen in het atelier, in de chill ruimte en boekje lezen of gewoon lekker met elkaar kletsen.
Er is ruimte voor huiswerkbegeleiding en een rustige plek om bij te komen van een lange schooldag. Op drukke dagen maken we ook gebruik van de binnenruimte van de speeltuin.

Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende workshops, zoals handwerken, koken en sportactiviteiten. Voor de vakanties wordt met de kinderen een activiteiten programma gemaakt. We maken dan ook uitstapjes, bijvoorbeeld naar een museum of de bioscoop. Op woensdagmiddag en tijdens de vakanties wordt er warm gegeten op de locatie, vers bereid voor onze eigen medewerker.

Wat wij bieden:

  • Uitdagend activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO de Binnenhaven werkt samen met de volgende scholen: