Contact

Bent u op zoek naar kinderopvang of buitenschoolse opvang in Rotterdam, Dordrecht, Hoogvliet of Vlaardingen?

Kom gerust een keer kijken op één van onze locaties. U kunt via de website een rondleiding aanvragen, maar natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de locatie. Klik op uw locatie naar keuze voor het adres en telefoonnummer.

U kunt zich direct inschrijven via de website, maar wij kunnen ons voorstellen dat u nog andere vragen heeft over bijvoorbeeld kinderopvangtoeslag. Wij helpen u graag verder. Stel uw vraag per mail aan plaatsing@kiddoozz.nl of bel (010) 2041820. Er volgt dan een keuzemenu.

Optie 1: Plaatsing & planning 
Voor vragen over de plaatsing van uw kind en voor de beschikbaarheid van kindplaatsen op de door u gewenste locatie (alleen bereikbaar op werkdagen van 9 – 12.30 uur). De afdeling is ook bereikbaar per mail: plaatsing@kiddoozz.nl.

Optie 2: Financiële afdeling 
Voor vragen over uw factuur (alleen bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9 – 12 uur). De afdeling is ook bereikbaar per mail: facturering@kiddoozz.nl.

Optie 3: HR
Voor Kiddoozz medewerkers en voor vragen over vacatures: hr@kiddoozz.nl.

Optie 4: Praktijkopleiders 
Voor vragen over stages en contactpersoon voor onze stagiaires en samenwerkende scholen: praktijkopleider@kiddoozz.nl.

Optie 5: Communicatie
Communicatie is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9 – 15 uur. U kunt uw vraag ook per mail stellen op: communicatie@kiddoozz.nl.

Adresgegevens:
Kantoor Sliedrechtstraat
Sliedrechtstraat 62-66
3086 JN  Rotterdam
(010) 2041820