Home Locaties Kinderdagverblijf de Dondersteen

Kinderdagverblijf de Dondersteen

Met een babygroep , een verticale groep, en een peutergroep bieden wij hele dagopvang in de Rotterdamse wijk Delfshaven.

Op een speelse manier ontdekken en ontwikkelen

Locatie de Dondersteen is een leuke ruim opgezette locatie met een grote buitenruimte. De Dondersteen is een “Lekker Fit!” locatie. We bewegen dan ook veel met de kinderen en gaan iedere dag met ze naar buiten. Daarnaast vinden we gezonde voeding ook ontzettend belangrijk en bieden wij dagelijks een warme en vers bereidde maaltijd aan. Kinderen zijn ondernemend en willen zelf ontdekken, wij geven hen daar de ruimte toe.

Wij werken met het Vroeg – en Voorschoolse Educatie programma “Ben ik in Beeld.” Deze methode werkt met thema’s en is gericht op het waarborgen van de emotionele veiligheid van kinderen en het ontwikkelen van de persoonlijke en sociale competenties en in specifieke zin de taalontwikkeling. Met het observatiesysteem “Kijk!” registreren we de ontwikkelingen van de kinderen.

Wat wij bieden:

  • Dagelijks een gezonde warme maaltijd
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord