Home Locaties Buitenschoolse opvang Meester Baars

Buitenschoolse opvang Meester Baars

Op de BSO Meester Baars bieden we buitenschoolse opvang aan van kinderen van 4 tot 12 jaar. We zijn gevestigd in het schoolgebouw van de Meester Baarsschool in Ijsselmonde.

Mag het actief zijn?

Op BSO meester Baars is er altijd wel een workshop waar je aan mee kunt doen. Denk aan activiteiten zoals zumba, koken, knutselen, breien en sport- & spel activiteiten. Buiten spelen kan op het schoolplein, in de speeltuin en in het nabijgelegen stadspark De Twee Heuvels.

De kinderen krijgen bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor spel of ontspanning, individueel of gezamenlijk. Met de verschillende activiteiten en spelmateriaal worden de persoonlijke en sociale competenties gestimuleerd. In de vakanties voegen we samen met Sport BSO de Zwervers, waar de kinderen niet alleen sportactiviteiten aangeboden krijgen, maar ook de ruimte krijgen creatief te zijn. Een lange dag op de BSO? We eten op woensdagen, studiedagen en in vakanties een gezonde, verse en warme maaltijd.

Wat wij bieden:

  • Warme maaltijden op woensdagen, studiedagen en in vakanties
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO Meester Baars werkt samen met de volgende scholen: 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord