Home Locaties Kinderdagverblijf Lavasweg

Kinderdagverblijf Lavasweg

Locatie Lavasweg ligt in de wijk westpunt en huisvest 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar) en 1 BSO groep (van 4 tot 12 jaar).

Kleinschalig kindcentrum aan de Lavasweg in Hoogvliet

Onze locatie straalt een huiselijke, gezellige sfeer uit. De groepsruimtes zijn licht en ruim. Elke groep heeft een andere vorm en indeling, dat maakt de inrichting speels. Er wordt gewerkt met een vaste dag structuur, afgewisseld met uitdagende activiteiten. Wij werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma “Ben ik in Beeld”, waarmee onder andere de taalontwikkeling van kinderen wordt gestimuleerd.

Onder de woningen huizen wij

We maken dagelijks gebruik van onze bewegingsruimte waar kinderen kunnen dansen en peutergym of kinderyoga kunnen doen. Lavasweg is gesitueerd in een rustige omgeving en heeft een zonnige speelplaats en een moestuintje. Op pad gaan, vinden de we ook heerlijk. Met de bolderkar zit je zo midden in het groen.

De BSO maakt graag gebruik van het basketbalplein tegenover de locatie. Met behulp van onze eigen Kiddoozz bus worden de kinderen opgehaald en weggebracht naar de basisscholen.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 7.00 – 19.00 uur.
  • We eten dagelijks een warme maaltijd.
  • Lekker Fit! gecertificieerd.
  • We zijn 52 weken per jaar geopend.
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen en kun je extra opvangdagen afnemen.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord