Home Locaties Kinderdagverblijf Maaskids

Kinderdagverblijf Maaskids

Kinderdagverblijf Maaskids ligt in de wijk IJsselmonde, nabij station Lombardijen in Rotterdam. KDV Maaskids is gevestigd op de Zorgboulevard van het Maasstad ziekenhuis en biedt met 4 verticale groepen opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Een fijn plekje op de zorgboulevard

Kinderdagverblijf Maaskids brengt kinderen in contact met de natuur door veel buiten te spelen. Onze buitenspeelplaats is ons paradepaardje! Dit kindvriendelijk ingerichte dakterras biedt veel uitdaging; de kinderen kunnen naar hartenlust fietsen, ravotten, spelen in de zandbak of zich uitleven op de speeltoestellen. Voor de baby’s is er een aparte hoek gecreëerd, zodat ook zij heerlijk mee naar buiten kunnen. Door middel van de plantenbakken waar wij samen bloemen, groente, fruit en kruiden planten, laten we de kinderen kennis maken met gezonde voeding.

Maaskids is een Lekker Fit locatie: er is dagelijks aandacht voor bewegen en gezonde voeding. We eten dagelijks een warme gezonde maaltijd tussen de middag.  We werken met de Voor en Vroegschoolse Educatie methode “Uk en Puk”. 

Wat wij bieden

  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.00 uur
  • 4 dagen per week een gezonde warme maaltijd
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen
  • Flexibele opvang mogelijk in overleg