Home Locaties Kinderdagverblijf Strevelsweg

Kinderdagverblijf Strevelsweg

Kinderdagverblijf Strevelsweg ligt in de Rotterdamse wijk Feijenoord en biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We bieden in dit kindcentrum ook buitenschoolse opvang aan op Buitenschoolse opvang Strevelsweg.

Kinderdagverblijf Strevelsweg - Kiddoozz kinderopvang Rotterdam Feijenoord

Elke dag een avontuur!

Het sfeervolle kindcentrum Strevelsweg ligt heel knus in een gezellige buurt en is gesitueerd rond een hofje. Hier kunnen de kinderen veilig naar hartelust buiten spelen: fietsen, tuinieren, met zand spelen, voetballen of basketballen. Daarnaast organiseren we vaak uitstapjes naar bijvoorbeeld een kinderboerderij, sportveld of bibliotheek. De groepen zijn ingericht op een kindvriendelijke manier met allerlei hoeken, zodat ieder kind wordt uitgedaagd om te gaan spelen. Onze pedagogische medewerkers bieden de kinderen steeds nieuwe, stimulerende activiteiten aan en dragen zo, samen met u als ouder, bij aan de avontuurlijke ontwikkeling van uw kind(eren). Daarnaast zorgen zij er natuurlijk voor dat de kinderen een plezierige tijd bij ons hebben.

 

De wereld ontdekken

Ook buiten worden de leukste avonturen beleefd. We gaan regelmatig op pad met onze kinderen en brengen o.a. bezoeken aan de bibliotheek, de kinderboerderij, de speeltuin en de sportvelden van Spartaan 20. Er is in de omgeving van alles te beleven! Voor onze uitstapjes maken wij gebruik van onze Kiddoozz bus, onze Stint of het openbaar vervoer.

Wat wij bieden:

  • Dagelijks een gezonde, verse, warme maaltijd
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen