Home Locaties Buitenschoolse opvang Sport de Zwervers

Buitenschoolse opvang Sport de Zwervers

Buitenschoolse opvang sport BSO de Zwervers is tot stand gekomen in samenwerking met de sportvereniging IJVV De Zwervers in Ijsselmonde. Sport de Zwervers heeft twee groepsruimtes en biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar.

Alle ruimte voor sportiviteit en spel!

Met een sportveld binnen handbereik deelt de BSO het terrein met de gelijknamige voetbalvereniging. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van de speeltuin die is gelegen naast de BSO. Een training bij de voetbalvereniging onder BSO tijd is een van de sportieve mogelijkheden. Wij bieden daarbij op een leuke manier vele sporten en spellen aan.

Uiteraard geven we ook de gelegenheid en ruimte aan de kinderen om andere activiteiten te kunnen doen. Zo is er in de BSO een atelier om te knutselen en een chill lokaal waar kinderen kunnen dansen, spelletjes spelen, of rustig bijkomen na een schooldag. Op woensdagen, studiedagen en in de vakantie krijgen de kinderen een verse warme maaltijd. In het voorjaar wordt er een groentetuin aangelegd. In de vakantie maken wij een compleet en uitdagend programma vol leuke activiteiten en uitstapjes.

Wat wij bieden:

  • Uitdagend activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • Verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO Sport de Zwervers werkt samen met de volgende scholen: 

 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord