Home Locaties Buitenschoolse opvang Sport de Zwervers

Buitenschoolse opvang Sport de Zwervers

Sport-BSO de Zwervers is tot stand gekomen in samenwerking met de sportvereniging IJVV De Zwervers in Ijsselmonde. Sport de Zwervers heeft een groepsruimte welke kan worden verdeeld in twee groepsruimtes door middel van een scheidingswand en biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar.

Alle ruimte voor sportiviteit en spel!

Met een sportveld binnen handbereik deelt de BSO het terrein met de gelijknamige voetbalvereniging. Op de sportvelden bieden wij dagelijks op een speelse manier vele sporten en spellen aan.

Uiteraard geven we ook de gelegenheid en ruimte aan de kinderen om andere activiteiten te kunnen doen. Zo toveren wij de ruimte soms om in een knutselatelier en is er een grote loungebank aanwezig waar kinderen rustig kunnen bijkomen na een schooldag of een leuk boek kunnen lezen. Wij spelen spelletjes en doen uitdagende experimentjes zowel binnen als buiten. Op woensdagen, studiedagen en in de vakantie krijgen de kinderen een verse warme maaltijd. In de vakantie maken wij een compleet en uitdagend programma vol leuke activiteiten en uitstapjes.

Wat wij bieden:

  • Uitdagend en sportief activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • Verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO Sport de Zwervers werkt samen met de volgende scholen: