Home Locaties Kinderdagverblijf Beatrix

Kinderdagverblijf Beatrix

Kinderdagverblijf Beatrix ligt in de wijk het Nieuwe Westen in Rotterdam-West. We bieden hele dagopvang (van 6 weken tot 4 jaar).  Sinds 1 januari 2019 hebben we op de locatie aan de Korenaarstraat 4 groepen dagopvang; 2 babygroepen en 2 peutergroepen.

Ecologisch in de stad

Wat dit kinderdagverblijf Beatrix zo bijzonder maakt is onze grote verborgen binnentuin, waar kinderen in een beschermde omgeving heerlijk kunnen spelen, ravotten en ontspannen. Het kinderdagverblijf heeft een rijke geschiedenis en is het oudste kinderdagverblijf in Rotterdam, geopend in 1939 op de eerste verjaardag van prinses Beatrix.

Mag het duurzaam zijn?

Ons kindercentrum staat in het teken van duurzaamheid. Wij bieden gezonde en verantwoorde (deels biologische) voeding aan. In onze dagelijkse activiteiten hebben wij op een spelende manier aandacht voor de natuur en het milieu. Zo helpen de kinderen met de moestuin, maar ontdekken we ook samen wat er allemaal in de tuin leeft, groeit en bloeit en de vele spel- en knutselmogelijkheden die de natuur ons biedt.

 

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur.
  • Vier dagen per week een gezonde en verantwoorde warme maaltijd bereid met verse producten.
  • Lekker Fit! gecertificieerd.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

Optionele extra’s

  • Verlengde opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur.
  • Daarbij kun je extra opvangdagen afnemen.

Op deze locatie kunt u ook terecht voor buitenschoolse opvang op BSO De Grote Beabende.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord