Home Locaties Kinderdagverblijf Beatrix

Kinderdagverblijf Beatrix

Kinderdagverblijf Beatrix ligt in de wijk het Nieuwe Westen in Rotterdam-West. We bieden hele dagopvang (van 6 weken tot 4 jaar). BSO Korenaarstraat deelt het pand met kinderdagverblijf Beatrix en biedt buitenschoolse opvang van 4 tot 12 jaar. Vanaf 1 januari 2019 hebben we op de locatie aan de Korenaarstraat 4 groepen dagopvang (2x babygroep en 2x peutergroep) en 3 BSO groepen.

Ecologisch in de stad

Wat dit kindcentrum zo bijzonder maakt is onze grote verborgen binnentuin, waar kinderen in een beschermde omgeving heerlijk kunnen spelen, ravotten en ontspannen. We hebben ook een Yoga- en bewegingsruimte en een atelier. Het kinderdagverblijf heeft een rijke geschiedenis en is het oudste kinderdagverblijf in Rotterdam, geopend in 1939 op de eerste verjaardag van prinses Beatrix.

Mag het duurzaam zijn?

Ons kindercentrum staat in het teken van duurzaamheid. Er wordt opvang geboden met een biologische en ecologische grondslag. Dit betekent dat wij zo veel mogelijk biologische voeding en verzorgingsproducten gebruiken. In onze dagelijkse activiteiten hebben wij op een spelende manier aandacht voor de natuur en het milieu. Zo helpen de kinderen met de moestuin, maar ontdekken we ook samen wat er allemaal in de tuin leeft, groeit en bloeit en de vele spel- en knutselmogelijkheden die de natuur ons biedt.

Meer weten? Bekijk hier het GGD inspectierapport van de Beatrix en download ons pedagogisch werkplan (pdf) met alle praktische informatie over dit kinderdagverblijf.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur.
  • We eten dagelijks een warme, biologische maaltijd.
  • Lekker Fit! gecertificieerd.
  • We zijn 52 weken per jaar geopend.
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

Optionele extra’s

  • Verlengde opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur.
  • Daarbij kun je extra opvangdagen afnemen.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord