Home Locaties Kinderdagverblijf de Kleurdoos

Kinderdagverblijf de Kleurdoos

Locatie de Kleurdoos is een kleinschalig kindcentrum gelegen aan de Mathenesserdijk in de wijk Spangen. Met een babygroep en twee peutergroepen bieden wij zowel hele dagopvang als ook buitenschoolse opvang .

Zinvol en ontwikkelingsgericht!

Op de Kleurdoos krijgen de kinderen de mogelijkheid om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen d.m.v. een uitdagend activiteitenaanbod. Op de babygroep wordt er -naast knuffelen- veel gezongen, boekjes voorgelezen en buiten gespeeld. Voor peuters vanaf 2 jaar werken we met het VVE-totaalprogramma “Ben ik in Beeld” dat zich richt op de brede (taal) ontwikkeling. Deze methode werkt met thema’s en is gericht op het waarborgen van de emotionele veiligheid van kinderen en het ontwikkelen van de persoonlijke en sociale competenties.

Met de BSO-kids maken we regelmatig uitstapjes naar Kinderboerderij de Bokkesprong of het speciale Bellamy-Waterplein. De wijk staat bekend om haar oude ambachtelijke verleden. Wij willen de kinderen graag kennis laten maken met de wijk waarin zij opgroeien, daarom bieden wij op de locatie o.a. ambachtelijke activiteiten aan. We geloven dat het goed is als kinderen op een creatieve en ambachtelijke manier worden uitgedaagd: lekker aan de slag met hout, klei, wol, stof en andere natuurlijke materialen.

Wat wij bieden:

  • Elke dag een gezonde warme maaltijd
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • Verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord