Home Locaties Buitenschoolse Opvang Rijsoordstraat

Buitenschoolse Opvang Rijsoordstraat

Kiddoozz Rijsoordstraat is een buitenschoolse opvang in Rotterdam- Zuid, centraal gelegen tussen Maashaven( metro en tram) en het winkelcentrum Zuidplein.
De locatie biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4-12 jaar.

De locatie bestaat uit een begane grond en een bovenverdieping. Op de begane grond bevindt zich de ingang, twee leefruimtes en een keuken.
De bovenverdieping bestaat uit: een leefruimte en een kantoortje voor gezamenlijk gebruik.
De locatie is pedagogisch ingericht om de ontwikkeling van het kind te stimuleren.

Samen ontdekken
Buitenspelen is goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Onze BSO heeft geen eigen buitenruimte, maar daarom maken we graag en vaak gebruik van de buitenspeelplaats van de Millinxtuin. Wij streven ernaar om dagelijks met de kinderen naar buiten te gaan. Alle activiteiten staan in een weekplanning die op een zichtbare plek in de leefruimtes hangt. Zo kunnen zowel ouders als kinderen duidelijk zien hoe het programma er uit ziet.
De buitenruimte is geheel omgeven door een omheining, waardoor de kinderen veilig en uiteraard onder toezicht van en samen met de leiding kunnen spelen
 

Wat wij bieden:

  • Uitdagend activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Ruilen van opvangdagen is in overleg mogelijk

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord