Home Locaties Buitenschoolse Opvang Rijsoordstraat

Buitenschoolse Opvang Rijsoordstraat

Buitenschoole opvang Rijsoordstraat is een locatie van Kiddoozz kinderopvang in Rotterdam- Zuid. De BSO is centraal gelegen tussen Maashaven (metro en tram) en het winkelcentrum Zuidplein.
Deze locatie biedt opvang aan kinderen van 4-12 jaar.

BSO Rijoordstraat bestaat uit een begane grond en een bovenverdieping. Op de begane grond bevindt zich de ingang, twee leefruimtes en een keuken. De bovenverdieping bestaat uit: een leefruimte en een kantoortje voor gezamenlijk gebruik.
De locatie is pedagogisch ingericht om de ontwikkeling van het kind te stimuleren.

Buitenschoolse opvang Rijsoordstraat - Kiddoozz kinderopvang Rotterdam

Samen ontdekken op BSO Rijsoordstraat

Buitenspelen is goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Onze BSO heeft geen eigen buitenruimte, daarom maken we graag en vaak gebruik van de buitenspeelplaats van de Millinxtuin. Wij streven ernaar om dagelijks met de kinderen naar buiten te gaan. Alle activiteiten staan in een weekplanning die op een zichtbare plek in de leefruimtes hangt. Zowel ouders als kinderen kunnen daardoor duidelijk zien hoe het programma er uit ziet.
De buitenruimte is geheel omgeven door een omheining. De kinderen zo veilig en uiteraard onder toezicht van en samen met de leiding kunnen spelen.

Wat wij bieden:

  • Uitdagend activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Ruilen van opvangdagen is in overleg mogelijk

BSO  Rijsoordstraat werkt samen met de volgende scholen: 

We verwelkom uw kind graag op BSO Rijsoordstraat!