Home Locaties Kinderdagverblijf Charloisse Kerksingel

Kinderdagverblijf Charloisse Kerksingel

Charloisse Kerksingel is een kleinschalig kindcentrum gevestigd in een sfeervol pand op de hoek van de Charloisse Kerksingel. Binnen 2 verticale groepen krijgen kinderen hier de kans om zich in een fijne omgeving te ontwikkelen.

Kleinschalige gezelligheid aan de Charloisse Kerksingel

In een huiselijke sfeer bieden wij kinderen de ruimte en aandacht om veilig op te groeien. De verticale groepen geeft de kinderen een uitgelezen kans om samen te spelen en van elkaar te leren. Peuters vinden het interessant om te zien hoe een baby de fles krijgt en de baby’s kijken hun ogen uit wanneer de peuters een mooi knutselwerkje maken.

De inrichting van het pand is vrolijk en kleurrijk. De veilige buitenruimte is groot genoeg om lekker te rennen. Met de bolderkar kunnen de kinderen de omgeving verkennen. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma “Ben ik in Beeld” waarmee wij o.a. de taalontwikkeling van het kind te stimuleren. Charloisse Kerksingel is een LekkerFit locatie: er is dagelijks aandacht voor gezonde voeding en beweging met 4 keer in de week een verse warme maaltijd.

Wat wij bieden

  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.00 uur
  • Verlenging mogelijk van 7.00 tot 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord