Home Locaties Kinderdagverblijf Brielselaan

Kinderdagverblijf Brielselaan

Locatie Brielselaan is gelegen in de wijk Charlois op de begane grond van het gebouw Queen of South. Wij zijn direct gelegen aan metrostation Maashaven en dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kindcentrum in een architectonisch, modern en mooi halfrond gebouw

Op deze locatie hebben we gekozen voor babygroepen (van 0 tot 18 maanden), peutergroepen (van 18 maanden tot 4 jaar) en een kleine BSO waar we 10 kinderen kunnen ontvangen. Op de kinderdagverblijven werken we met het Voor-En Vroegschoolse Educatie programma “Ben ik in Beeld”. Een belangrijk onderdeel van het natuurlijk opgroeien is veel bewegen en gezond eten.

Wij bieden 4 dagen in de week een gezonde warme maaltijd en “sporten” 2 keer per dag met onze kinderen. In onze tuin hebben wij een moestuin die verzorgt wordt door de kinderen en waar zij bijvoorbeeld kunnen leren waar onze groente en fruit vandaan komt. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een terras dat ingericht is met een grote speellocomotief, waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.

Wat wij bieden

  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • Verlenging mogelijk van 7.00 tot 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord