Home Missie & Visie

Missie & Visie

“De beste en de liefste leidsters!!!”
Sabien Leenen

Rondleiding aanvragen

Welkom bij Kiddoozz Kinderopvang! Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen terecht op een van onze locaties in Rotterdam, Hoogvliet, Vlaardingen, Schiedam en Dordrecht. Wij ontvangen u en uw kind(eren) graag!

We bieden meer dan alleen kinderopvang. Zo besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling en begeleiding van uw kinderen. We hebben ruime openingstijden, zorgen voor gezonde maaltijden en vooral veel plezier.

De missie en visie van Kiddoozz hebben we als volgt verwoord:

Wij hebben een positieve impact op deze en toekomstige generaties. We maken verschil in het leven van de kinderen,
doordat ze zichzelf kunnen zijn en zich verbinden met de samenleving. Dit doen we door ontwikkelkansen te bieden aan kinderen.
Op die manier is Kiddoozz van betekenis voor de ander. Wij geloven in de kracht van kinderen als de basis voor de toekomst. Kinderen zijn de toekomst.

Wat vinden wij belangrijk in een kinderleven? Onze richting gevers:

  • Liefde: ieder kind verdient liefde, het is de basis van alles. Wij willen het kind het gevoel geven dat die er mag zijn. En dat de ander er ook mag zijn.
  • Aandacht: iedereen bloeit op onder aandacht. Wij geven het kind positieve aandacht om wie hij of zij is in alle uniekheid. Het kind mag zichzelf optimaal ontwikkelen en daarbij fouten maken.
  • Balans: om zich te kunnen ontwikkelen is er balans nodig. Bijvoorbeeld tussen veiligheid en uitdaging, activiteit en rust, regels en vrijheid, autonomie en participatie.
  • Spelen: kinderen ontwikkelen zich het beste door spelend te leren en te ontdekken. Experimenteren, verschillende rollen uit proberen, grenzen opzoeken en fouten maken horen hierbij. Wij geven kinderen hier de ruimte voor.
  • Divers: we leven in een samenleving vol diversiteit. Onze organisatie is daar een afspiegeling van; alle kinderen zijn anders, alle ouders en medewerkers zijn anders, we hebben een divers aanbod aan activiteiten, diverse locaties, enzovoort. Wij zijn open en nieuwsgierig naar anderen.

Deze 5 richting gevers lopen als een rode draad door onze organisatie heen, in onze manier van werken, denken, doen en handelen. Onze medewerkers staan elke dag weer vol passie en liefde klaar om uw kind(eren) op te vangen!