Home Locaties Kinderdagverblijf Nieuwe Langeweg

Kinderdagverblijf Nieuwe Langeweg

 

 

Hele dagopvang aan de Nieuwe Langeweg

We beschikken over grote, lichte ruimtes met uitdagende speelhoeken voor de kinderen. De lange open gang die de groepen met elkaar verbind, maakt de sfeer open en vrij. Alle groepen kijken uit op de prachtige, grote buitenspeelplaats waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Gezonde, uitgebalanceerde voeding vinden we de beste basis voor een gezonde groei. Daarom eten we ’s middags een gevarieerde verse warme maaltijd.

We bieden kinderen verrassende activiteiten waarbij hun sociale, emotionele, cognitieve en motorische vaardigheden worden gestimuleerd. Daarnaast begeleiden wij hen op speelse wijze in hun ontwikkeling. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma Uk en Puk waarmee wij o.a. de taalontwikkeling van het kind stimuleren.

Op locatie Nieuwe Langeweg bieden we naast BSO ook kinderopvang (0-4 jaar) en peuteropvang (2-4 jaar).

 

Kinderopvang (0-4 jaar)
Kinderdagverblijf Nieuwe Langeweg ligt op industrieterrein de Gadering tussen de wijken Tussenwater en Oudeland in Rotterdam.


Wat wij bieden

  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen, mits de actuele kind/leidster ratio dit toelaat.
  • Mogelijkheid tot afname van extra dagen in overleg met de locatie.

U kunt op deze locatie ook terecht voor buitenschoolse opvang op BSO Nieuwe Langeweg en peuteropvang (0-2) op PO Nieuwe Langeweg.

Op de Voorschoolse educatie groepen en de peuteropvang wordt de activiteit ‘Muziek in de voorschool’ aangeboden. Klik hier voor meer informatie.