Home Locaties Kiddoozz de Beabende BSO

Kiddoozz de Beabende BSO

Buitenschoolse opvang de Beabende ligt in de wijk het Nieuwe Westen in Rotterdam-West. Wij bieden hier buitenschoolse opvang van 4 tot 12 jaar.  BSO de Grote Beabende is onderdeel van kindcentrum Beatrix.

Kindercentrum Beatrix, (BSO de Beabende, BSO de Grote Beabende en KDV de Beatrix) is gevestigd in de wijk het Nieuwe Westen in Delfshaven.

Kinderen leren bij ons spelenderwijs en ontdekken de wereld in een veilige en vertrouwde omgeving. Voor ons is de natuur een inspiratiebron. We zijn onderdeel van de natuur en zijn ervan afhankelijk. Buiten zijn, oog hebben voor wat de natuur te bieden heeft, leren van en over de natuur. We leren de kinderen zich te verwonderen over en op een respectvolle manier omgaan met de wereld waarin ze zich bevinden. Het eten en drinken wat we de kinderen aanbieden is gezond en verantwoord en zoveel mogelijk biologisch.

Ecologisch in de stad

Wat het kindcentrum zo bijzonder maakt is onze grote verborgen binnentuin, waar kinderen in een beschermde omgeving heerlijk kunnen spelen, ravotten en ontspannen. Het kindcentrum heeft een rijke geschiedenis en is het oudste kinderdagverblijf in Rotterdam, geopend in 1939 op de eerste verjaardag van prinses Beatrix.

Dagelijks vangen wij de kinderen na schooltijd en in de schoolvakanties op in een huiselijke sfeer. De kinderen krijgen activiteiten aangeboden, maar mogen ook vrij spelen. En heb je een beetje extra hulp nodig bij het maken van je huiswerk? Dan is daar ook de ruimte voor. Regelmatig gaan we op uitstapje in de wijk of ver daar buiten. Van musea tot speeltuin en van speurtochten in het bos tot picknicken op het plein.
Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs!

Mag het duurzaam zijn?

Ons kindercentrum staat in het teken van duurzaamheid. In onze dagelijkse activiteiten hebben wij op een spelende manier aandacht voor de natuur en het milieu. Zo helpen de kinderen met de moestuin, maar ontdekken we ook samen wat er allemaal in de tuin leeft, groeit en bloeit en de vele spel- en knutselmogelijkheden die de natuur ons biedt.

Wat wij bieden

  • Buitenschoolse opvang van 7.30 – 18.30 uur.
  • Verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur.
  • Tijdens studiedagen en schoolvakanties een speciaal en uitdagend programma.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

BSO de Beabende werkt samen met de volgende scholen