Home Locaties Buitenschoolseopvang Korenaarstraat

Buitenschoolseopvang Korenaarstraat

Buitenschoolse opvang Korenaarstraat ligt in de wijk het Nieuwe Westen in Rotterdam-West. Wij bieden hier buitenschoolse opvang van 4 tot 12 jaar.  BSO Korenaarstraat is onderdeel van kindcentrum Beatrix.

Ecologisch in de stad

Wat dit kindcentrum zo bijzonder maakt is onze grote verborgen binnentuin, waar kinderen in een beschermde omgeving heerlijk kunnen spelen, ravotten en ontspannen. We hebben ook een Yoga- en bewegingsruimte en een atelier. Het kindcentrum heeft een rijke geschiedenis en is het oudste kinderdagverblijf in Rotterdam, geopend in 1939 op de eerste verjaardag van prinses Beatrix.

Mag het duurzaam zijn?

Ons kindercentrum staat in het teken van duurzaamheid. Er wordt opvang geboden met een biologische en ecologische grondslag. Dit betekent dat wij zo veel mogelijk biologische voeding en verzorgingsproducten gebruiken. In onze dagelijkse activiteiten hebben wij op een spelende manier aandacht voor de natuur en het milieu. Zo helpen de kinderen met de moestuin, maar ontdekken we ook samen wat er allemaal in de tuin leeft, groeit en bloeit en de vele spel- en knutselmogelijkheden die de natuur ons biedt.

Wat wij bieden

  • Buitenschoolse opvang van 7.30 – 18.30 uur.
  • Tijdens studiedagen en schoolvakanties een speciaal en uitdagend programma.
  • We zijn 52 weken per jaar geopend.
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

BSO de Beabende werkt samen met de volgende scholen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord