Home Locaties Peuteropvang Nieuwe Langeweg

Peuteropvang Nieuwe Langeweg

 

 

Onze locatie aan de Nieuwe Langeweg

We beschikken over grote, lichte ruimtes met uitdagende speelhoeken voor de kinderen. De lange open gang die de groepen met elkaar verbind, maakt de sfeer open en vrij. Alle groepen kijken uit op de prachtige, grote buitenspeelplaats waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Gezonde, uitgebalanceerde voeding vinden we de beste basis voor een gezonde groei. Daarom eten we ’s middags een gevarieerde verse warme maaltijd.

We bieden kinderen verrassende activiteiten waarbij hun sociale, emotionele, cognitieve en motorische vaardigheden worden gestimuleerd. Daarnaast begeleiden wij hen op speelse wijze in hun ontwikkeling. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma Uk en Puk waarmee wij o.a. de taalontwikkeling van het kind stimuleren.

Peuteropvang (2-4 jaar)
Onze peuteropvang De Herten (2-4 jaar) is per 1 januari 2024 gestart op de Nieuwe Langeweg in Hoogvliet.


Wat wij bieden

  • 40 weken in het kalenderjaar peuteropvang (2 tot 4 jaar).
  • Opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Aanbod VE- programma Uk en Puk.
  • Tijden van 08:30-12:30 uur.
  • Elke dag fruit en crackers tijdens eetmoment.

U kunt op deze locatie ook terecht voor buitenschoolse opvang op BSO Nieuwe Langeweg en voor Kinderopvang van 0-4 jaar op KDV Nieuwe Langeweg.

Op de Voorschoolse educatie groepen en de peuteropvang wordt de activiteit ‘Muziek in de voorschool’ aangeboden. Klik hier voor meer informatie.

Verkort aanmeldformulier Peuteropvang De Herten (Nieuwe Langeweg) t.b.v. peuterconsulenten

Door middel van dit formulier kan een kindje worden aangemeld door de peuterconsulent op de Peuteropvang locatie. Dit betreft nog geen inschrijving. De locatie zal na ontvangst van het aanmeldformulier contact opnemen met ouder/verzorger en in overleg met ouder/verzorger het kindje officieel inschrijven.

Naam kind
MM slash DD slash JJJJ
Naam ouder/verzorger