Home Locaties Kinderdagverblijf Breitnerstraat, Dordrecht

Kinderdagverblijf Breitnerstraat, Dordrecht

Vanaf 1 mei 2019 zullen wij onze locatie aan de Breitnerstraat 19-21 weer openen. Op deze locatie zullen wij kinderdagopvang en buitenschoolse opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Om u kennis te laten maken met onze locatie bieden wij de mogelijkheid om iedere woensdagmiddag van 13.30 – 14.30 uur met uw kind(eren) bij ons langs te komen. Uw kinderen kunnen dan even lekker spelen, terwijl wij u onder het genot van een drankje en wat lekkers graag meer vertellen over kinderopvang bij Kiddoozz. Wij zullen ons best doen uw vragen direct te beantwoorden en hopen natuurlijk dat u zult besluiten uw kind(eren) aan onze betrokken medewerkers toe te vertrouwen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een plek voor uw kind(eren) te reserveren. U kunt zich online inschrijven of contact opnemen met het Centraal Bureau op 010-2041820, optie 1, Plaatsing en Planning.

Samen ontdekken

Locatie Breitnerstraat is een klein en daardoor knus en huiselijk kinderdagverblijf. Wij bieden kinderen steeds nieuwe, stimulerende activiteiten aan en dragen zo, samen met u als ouder, bij aan de avontuurlijke ontwikkeling van uw kind. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de kinderen een plezierige tijd bij ons hebben. We onderhouden een goede onderlinge relatie met verschillende organisaties in de wijk, waaronder maatschappelijk werk, waardoor de lijnen kort zijn. Zo maken wij actief onderdeel uit in de wijk.

Wat wij bieden:

  • Dagelijks een gezonde, verse, warme maaltijd
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.00 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord