Home Locaties Kinderdagverblijf Breitnerstraat

Kinderdagverblijf Breitnerstraat

Vanaf 1 september 2018 zullen wij onze locatie aan de Breitnerstraat 19-21 weer openen. Op deze locatie zullen wij kinderdagopvang en buitenschoolse opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. U kunt alvast een plek voor uw kind(eren) reserveren via onze afdeling Plaatsing & Planning. U kunt zich online inschrijven of contact opnemen met het Centraal Bureau op 010-2041820.

Samen ontdekken

Locatie Breitnerstraat is een klein en daardoor knus en huiselijk kinderdagverblijf. Wij bieden kinderen steeds nieuwe, stimulerende activiteiten aan en dragen zo, samen met u als ouder, bij aan de avontuurlijke ontwikkeling van uw kind. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de kinderen een plezierige tijd bij ons hebben. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma “Ben ik in Beeld” waarmee wij o.a. de taalontwikkeling stimuleren. We onderhouden een goede onderlinge relatie met verschillende organisaties in de wijk, waaronder maatschappelijk werk, waardoor de lijnen kort zijn. Zo maken wij actief onderdeel uit in de wijk.

Wat wij bieden:

  • Dagelijks een gezonde, verse, warme maaltijd
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.00 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord