Speeddaten bij Kiddoozz!

6 februari 2020

Ben jij een gediplomeerd pedagogisch medewerker en toe aan een nieuwe uitdaging, kom dan met ons speeddaten op 19 februari a.s.!

In verband met de toegenomen vraag naar opvang zijn wij voor onze locaties (KDV en BSO) in de Rotterdamse wijken Feyenoord, Charlois, Delfshaven en Beverwaard en de Dordrechtse wijk Oud-Krispijn op zoek naar Pedagogisch medewerkers met een hart voor VVE voor onze kinderdagverblijven en sportievelingen die graag (sportieve) activiteiten met de kinderen ondernemen voor onze buitenschoolse opvang.

De omvang van de contracten variëren van tenminste 20 tot maximaal 32 uur per week voor de kinderdagverblijven en van tenminste 12 tot maximaal 24 uur per week voor de buitenschoolse opvang.

Ben je nog niet in het bezit van een VVE-certificaat of aantoonbaar taalniveau 3F maar wil je wel graag bij ons werken, geen nood ! In 2020 starten we weer met nieuwe interne (gecertificeerde) VVE trainingen en kun jij bij ons jouw VVE certificaat behalen. Ook voor jouw taalniveau werken we nauw samen met Mr. Dutch in Rotterdam en word jij in de gelegenheid gesteld jouw taalcertificaat te behalen. Daarnaast mag je, als je nu in bezit ben van het diploma PW-3, bij ons het diploma PW-4 halen of AD PEP (als je in bezit bent van het diploma PW-4).

Interesse?
Meld je dan uiterlijk 12 februari a.s. aan voor onze speeddate op 19 februari 2020 via hr@kiddoozz.nl