Gratis kennismaken met de Rotterdamse Peutergroep bij Kiddoozz

6 september 2021

Sommige peuters kunnen het voor hun ontwikkeling goed gebruiken om (extra) uren naar de Rotterdamse Peutergroep te gaan. Als ouders met hun peuter op een regulier consult bij het CJG/consultatiebureau komen, kijkt de arts of verpleegkundige of het voor de peuter zinvol is om extra uren naar de Peutergroep te gaan. Als dat zo is, krijgen ouders voor hun peuter gratis extra uren spelen en leren. Tijdelijk krijgen zij ook een waardebon waarmee ze de Peutergroep vier weken gratis en vrijblijvend kunnen uitproberen in de periode tussen 30 augustus en 31 december 2021. Een fijne manier om zonder gedoe en administratie te kijken zowel de peuter als de ouder het leuk vinden op de opvang.

Wat houdt de Rotterdamse Peutergroep in?
Dit zijn door de gemeente gesubsidieerde groepen met voorschools educatief programma (ve). Voor de peuters betekent dit een leuke speelgroep met een leerzaam programma waar peuters van 2 tot 4 jaar samen spelen en plezier maken. Ze doen leuke dingen zoals verven en koekjes bakken, knutselen, maken muziek, zingen liedjes en ze worden voorgelezen.

Op onze locaties werken allemaal hele betrokken en goed opgeleide pedagogisch medewerkers. De gemeente betaalt mee aan peuteropvang (met voorschoolse educatie) en houdt samen met de Inspectie voor het Onderwijs toezicht op veiligheid en kwaliteit.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de waardebon die door de CJG’s wordt uitgereikt.


U en uw peuter zijn van harte welkom op een van onze locaties. Wij kijken uit naar uw komst!