Home Kinderdagverblijf de Kleurdoos

Kinderdagverblijf de Kleurdoos

Kinderdagverblijf de Kleurdoos is een kleinschalig kindcentrum gelegen aan de Mathenesserdijk in de wijk Spangen. Naast het kinderdagverblijf kunt u ook bij ons terecht voor buitenschoolse opvang op BSO de Kleurdoos.

Zinvol en ontwikkelingsgericht!

Op de Kleurdoos krijgen de kinderen de mogelijkheid om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen d.m.v. een uitdagend activiteitenaanbod. Op de babygroep wordt er -naast knuffelen- veel gezongen, boekjes voorgelezen en buiten gespeeld. Wij werken op de locatie met het VVE-totaalprogramma met “Uk & Puk“. Deze methode werkt met thema’s en is gericht op het waarborgen van de emotionele veiligheid van kinderen en het ontwikkelen van de persoonlijke en sociale competenties.

We maken regelmatig uitstapjes naar Kinderboerderij de Bokkesprong of het speciale Bellamy-Waterplein. De wijk staat bekend om haar oude ambachtelijke verleden. Wij willen de kinderen graag kennis laten maken met de wijk waarin zij opgroeien, daarom bieden wij op de locatie o.a. ambachtelijke activiteiten aan. We geloven dat het goed is als kinderen op een creatieve en ambachtelijke manier worden uitgedaagd: lekker aan de slag met hout, klei, wol, stof en andere natuurlijke materialen.

Wat wij bieden:

  • Vier dagen per week een gezonde warme maaltijd bereid met verse producten
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • Verlengde opvang mogelijk van 07.00 tot 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen