Home Buitenschoolse opvang Strevelsweg

Buitenschoolse opvang Strevelsweg

Buitenschoolse opvang Strevelsweg ligt in de Rotterdamse wijk Feijenoord en biedt opvang voor schoolgaande kinderen. We bieden in dit kindcentrum ook opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan op kinderdagverblijf Strevelsweg.

Buitenschoolse opvang Strevelsweg - Kiddoozz kinderopvang Rotterdam Feijenoord

Elke dag een avontuur!

Buitenschoolse opvang Strevelsweg ligt in een gezellige buurt en is gesitueerd rond een hofje. De kinderen kunnen hier veilig naar hartelust buiten spelen: fietsen, tuinieren, met zand spelen, voetballen of basketballen.
Daarnaast organiseren we vaak uitstapjes naar bijvoorbeeld een kinderboerderij, sportveld of bibliotheek. De groepen zijn ingericht op een kindvriendelijke manier met allerlei hoeken, zodat ieder kind wordt uitgedaagd om te gaan spelen.
Onze pedagogische medewerkers bieden de kinderen steeds nieuwe, stimulerende activiteiten aan en dragen zo, samen met u als ouder, bij aan de avontuurlijke ontwikkeling van uw kind(eren). Daarnaast zorgen zij er natuurlijk voor dat de kinderen een plezierige tijd bij ons hebben.

De wereld ontdekken

Ook buiten worden de leukste avonturen beleefd. We gaan regelmatig op pad met onze kinderen en brengen o.a. bezoeken aan de bibliotheek, de kinderboerderij, de speeltuin en de sportvelden van Spartaan 20. Er is in de omgeving van alles te beleven! Voor onze uitstapjes maken wij gebruik van onze Kiddoozz bus, onze stint of het openbaar vervoer.

Wat wij bieden:

  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Samenwerking met andere bso’s
BSO Strevelsweg werkt samen met Spartaan’20 en BSO Sliedrechtstraat. De medewerkers organiseren regelmatig gezamenlijk activiteiten zowel op de eigen locatie als ook elders. Daarnaast worden er in de zomervakantie ook gezamenlijke activiteiten aangeboden aan kinderen van de overige BSO’s binnen Kiddoozz.

Op woensdag in de warme maanden gaan de kinderen naar Spartaan’20 voor het volgen van de daar aangeboden sportactiviteiten.

BSO Strevelsweg werkt samen met de volgende scholen: