Home Kinderdagverblijf Charloisse Kerksingel

Kinderdagverblijf Charloisse Kerksingel

Kinderdagverblijf Charloisse Kerksingel is een kleinschalig kindcentrum gevestigd in een sfeervol pand op de hoek van de Charloisse Kerksingel in Rotterdam. Binnen 2 verticale groepen krijgen kinderen hier de kans om zich in een fijne omgeving te ontwikkelen.

Kleinschalige gezelligheid

Op kinderdagverblijf Charloisse Kerksingel bieden wij kinderen in een huiselijke sfeer de ruimte en aandacht om veilig op te groeien. De verticale groepen geeft de kinderen een uitgelezen kans om samen te spelen en van elkaar te leren. Peuters vinden het interessant om te zien hoe een baby de fles krijgt en de baby’s kijken hun ogen uit wanneer de peuters een mooi knutselwerkje maken.

De inrichting van het pand is vrolijk en kleurrijk. De veilige buitenruimte is groot genoeg om lekker te rennen. Met de bolderkar kunnen de kinderen de omgeving verkennen. We werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma “Uk en Puk” waarmee wij o.a. de taalontwikkeling van het kind te stimuleren. Charloisse Kerksingel is een Lekker Fit locatie: er is dagelijks aandacht voor gezonde voeding en beweging met 4 keer in de week een verse warme maaltijd.

Wat wij bieden

  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.00 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen