Home Kinderdagverblijf Lavasweg

Kinderdagverblijf Lavasweg

Kinderdagverblijf Lavasweg ligt in de wijk Westpunt in Hoogvliet. We hebben 1 babygroep 0-2 jaar, 1 peutergroep 2-4 jaar, 1 verticale groep 0-4 jaar en 1 BSO groep.

Kleinschalige kinderopvang aan de Lavasweg in Hoogvliet

Locatie Lavasweg straalt een huiselijke, gezellige sfeer uit. De groepsruimtes zijn licht en ruim. Elke groep heeft een andere vorm en indeling, dat maakt de inrichting speels. Er wordt gewerkt met een vaste dag structuur, afgewisseld met uitdagende activiteiten.
Voor de peuters hebben we educatieve activiteiten. Wij werken met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma “Uk en Puk“, waarmee onder andere de taalontwikkeling van kinderen wordt gestimuleerd.

 

Buitenschoolse opvang Lavasweg - Kiddoozz kinderopvang Rotterdam

 

In beweging

We maken dagelijks gebruik van onze bewegingsruimte waar kinderen kunnen dansen en peutergym of kinderyoga kunnen doen. Lavasweg is gesitueerd in een rustige omgeving en heeft een zonnige speelplaats en een moestuintje. Op pad gaan, vinden de we ook heerlijk. Met de bolderkar zit je zo midden in het groen.

Wat wij bieden

  • Hele dagopvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur.
  • We eten dagelijks een warme maaltijd.
  • Lekker Fit! gecertificeerd.
  • Verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur.
  • 52 weken per jaar geopend.
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen én extra opvangdagen, indien de groepssamenstelling en kind/leidster ratio dit toe laat.

Op deze locatie kunt u ook terecht voor buitenschoolse opvang op BSO Lavasweg.