Home Wie we zijn

Wie we zijn

“De beste en de liefste leidsters!!!”
Sabien Leenen

Rondleiding aanvragen
Kiddoozz Kinderopvang biedt al meer dan 10 jaar kinderopvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Maar Kiddoozz doet meer… Zo besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en investeren we in professionele begeleiding. Maar we bieden ook ruime openingstijden en zorgen voor een gezonde en lekkere maaltijd.

Kiezen voor Kiddoozz!

Bij het vormgeven en inrichten van onze organisatie hebben wij de volgende vraag centraal gesteld: Wat is belangrijk in een kinderleven? Dit leverde natuurlijk heel veel zaken op, waaruit wij de 5 hebben gekozen die ons het belangrijkste leken:

  • Liefde
  • Aandacht
  • Balans
  • Divers
  • Spelen

Deze vijf richtinggevers lopen als een rode draad door Kiddoozz heen. Op elke locatie en bij elke medewerker zijn ze terug te vinden in de manier van werken, in het denken en het handelen. Ondanks onze intentie kan het natuurlijk zo zijn dat u het in individuele gevallen anders ervaart. In dat geval horen wij dat heel graag van u persoonlijk, zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat onze service en dienstverlening verbetert.

Bij Kiddoozz Kinderopvang staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Want kinderen moeten nog veel leren. Bijvoorbeeld dat je moet vragen als je hulp nodig hebt. Dat je samen meer kunt dan alleen. En dat ruzie maken niets oplost. Heeft een kind extra begeleiding nodig? Ook dan kunt u op Kiddoozz rekenen. We onderzoeken waar een kind behoefte aan heeft en zoeken sámen met ouders naar een oplossing.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord