Werken bij Kiddoozz

Wil jij werken in de kinderopvang? In een organisatie die de ontwikkeling van kinderen serieus neemt? Maar die ook veel tijd en aandacht besteedt aan jouw ontwikkeling? Kijk dan of één van de vacatures je past. Maar je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Procedure
Graag willen wij je erop attenderen dat een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd moet worden voordat je bij Kiddoozz kan komen werken. Kiddoozz doet deze aanvraag digitaal en het is voor ons prettig indien jij in het bezit bent van een DigiD code en over de mogelijkheid beschikt om via Ideal een betaling te kunnen verrichten.

Solliciteren doe je door een begeleidende brief inclusief CV te sturen of mailen naar:

Kiddoozz kinderopvang
T.a.v. HR
Sliedrechtstraat 62-66
3086 JN Rotterdam

Het e-mailadres voor sollicitaties: HR@kiddoozz.nl

Stage lopen bij Kiddoozz

Kiddoozz Kinderopvang is een erkend leerbedrijf. Elk halfjaar lopen er leerlingen van de opleidingen PMK (pedagogisch medewerker kinderopvang) en GPM (gespecialiseerd pedagogisch medewerker), HBO Pedagogiek, HBO AD-PEP en Helpende Welzijn stage bij Kiddoozz. Na een korte inwerkperiode verwachten wij dat deze stagiaires een zelfstandige bijdrage kunnen leveren aan de groepen. De stagiaire staat altijd onder begeleiding van één van onze pedagogische medewerkers.

Ben jij geïnteresseerd om stage te lopen bij Kiddoozz Kinderopvang? Neem dan contact op met Imelda de Sterke en Nicole Nicia-Sambo via e-mail: praktijkopleider@kiddoozz.nl