Home Locaties Peuteropvang de Schalm

Peuteropvang de Schalm

Peuteropvang de Schalm is gehuisvest in basisschool De Schalm op Katendrecht. De peuterspeelgroep is er speciaal voor kinderen van 2-4 jaar. De kinderen worden op vaste dagdelen en in een vaste groep opgevangen.

Mag het speels zijn?

Peuterspeelgroep De Schalm bevindt zich in de basisschool De Schalm, op het schiereiland Katendrecht in het hart van wereldstad Rotterdam. De leerlingpopulatie op de Schalm is zeer gevarieerd. De peuterspeelgroep en de onderbouw van de school werken intensief samen en vormen een doorgaande leerlijn. Er wordt gewerkt met het VVE- programma Piramide waar de activiteiten in meerdere niveaus worden uitgevoerd. Vanuit de basisschool wordt bewust gekozen voor het opwaarderen van creatieve vakken zoals, theater, beeldende – en danslessen.

Katendrechtser kan het niet!

De Schalm wordt ook wel “de school van het podium” genoemd. Wij werken samen met de school. Denk aan feestviering, uitstapjes naar het museum en overvaren met de waterbus naar het park bij de Euromast. Buiten spelen doen wij op het vernieuwde en verbouwde natuur schoolplein met veel houten en natuurlijke materialen.

Wat wij bieden:

  • Een doorgaande leerlijn
  • Activiteiten op meerdere niveaus
  • Een warme en fijne leeromgeving

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord