Home Locaties Kinderdagverblijf Oude Watering

Kinderdagverblijf Oude Watering

KDV Oude Watering is gelegen in de wijk Beverwaard. Dit kinderdagverblijf huisvest babygroepen en peutergroepen en biedt kinderen van 0 tot 4 jaar de mogelijkheid deel uit te maken van een leuk en uitdagend programma.

Ontwikkelen in een winkelcentrum

We zijn een multicultureel kinderdagverblijf, gevestigd boven een winkelcentrum met een prachtig en veilig dakterras. In de directe omgeving van ons kinderdagverblijf bevinden zich vele voorzieningen zoals een wijkcentrum en diverse basisscholen. Op onze locatie zorgen we voor een intensief en leuk programma vol beweging en hanteren we een gezond dagritme voor onze kinderen.

Het Vroeg- en Voorschoolse Educatie programma “Ben ik in Beeld” stelt ons in staat om aan de hand van thema’s o.a. de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren. We hebben een goede samenwerking met onze partner Van Veldhuizen Stichting om de ontwikkeling van kinderen in goede banen te leiden en ook ouders te kunnen ondersteunen.

Wat wij bieden

  • Uitdagend activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord