Home Locaties Kinderdagverblijf Binnenhaven

Kinderdagverblijf Binnenhaven

Kinderdagverblijf Binnenhaven is gehuisvest in de wijk Feyenoord in Rotterdam Zuid. Deze locatie zal per 1 maart 2020 zijn deuren openen. De locatie is volledig verbouwd en gerenoveerd. In eerste instantie bieden wij op deze locatie hele dag opvang aan kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. Naar verwachting kunnen wij vanaf 1 juli 2020 ook kinderen van 0-2 jaar op de locatie plaatsen.

Samen ontdekken

Locatie Binnenhaven is een klein en daardoor knus en huiselijk kinderdagverblijf. De twee lokalen zijn recent verbouwd en opnieuw ingericht met nieuw meubilair en speelgoed voor de kinderen. De lokalen zijn ingedeeld in verschillende speelhoeken, zodat kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken.

Daarnaast bieden wij de kinderen steeds nieuwe, stimulerende activiteiten aan en dragen zo, samen met u als ouder, bij aan de avontuurlijke ontwikkeling van uw kind. Maar vooral zorgen wij er natuurlijk voor dat de kinderen een plezierige tijd bij ons hebben. Daarvoor kunnen we gebruik maken van veel voorzieningen in de directe omgeving van ons kinderdagverblijf. Zoals de winkels, de stadstuin De Rotterdamse Munt, speeltuin de Vuurklip en diverse basisscholen.

We zorgen voor een actief en leuk programma vol beweging, een gezond dagritme en natuurlijk gezonde voeding. De relatie met verschillende organisaties in de wijk is goed, waardoor de lijnen kort zijn en onze opvang actief onderdeel van de wijk uit maakt.

Wat wij bieden:

  • Dagelijks een gezonde, verse, warme maaltijd, via ‘Olivier eet gezond’
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

We verwelkomen uw kind graag op kinderdagverblijf Binnenhaven!

Kiddoozz Kinderopvang biedt op diverse locaties in Rotterdam en omgeving verschillende soorten opvang aan van 0 tot 12 jaar. We nodigen u van harte uit om bij ons te komen kijken en geven u graag een rondleiding op onze nieuwe locatie!

Komt u bij ons kijken? Een rondleiding aanvragen kan via deze link: rondleiding aanvragen!
Wilt u zich direct bij ons inschrijven klikt u dan hier: inschrijven bij Kiddoozz!

Voor nadere informatie over plaatsing en inschrijving van uw kindje, kunt u contact opnemen met de afdeling Plaatsing en Planning (010 – 204 18 20). Wij staan u graag te woord en proberen al uw vragen te beantwoorden.

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord