Home Locaties Buitenschoolse opvang de Kleine Pijler

Buitenschoolse opvang de Kleine Pijler

In basisschool de Kleine Pijler, gelegen in de wijk Feijenoord, maken we gebruik van twee groepsruimtes. Hier bieden wij per groep opvang aan maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Samen bouwen aan een goede ontwikkeling!

Onze groepsruimtes bieden uitdagend spelmateriaal voor elke leeftijd. In de ene groepsuimte, voor de jongere kinderen, is bijvoorbeeld een poppenhoek en een leeshoek. In de andere groepsruimte, voor de oudste kinderen, is volop ruimte voor creativiteit en een bouwhoek.
We stimuleren kinderen om elke dag buiten te spelen. We maken gebruik van het speelplein van school welke alleen toegankelijk is voor BSO kinderen. Hier kunnen zij veilig fietsen en gebruik maken van ander speelmateriaal. Daarnaast wordt er op het grasveld naast de locatie en in de nabijgelegen speeltuin gespeeld.

We bieden sport activiteiten aan in de gymzaal en in onze keuken vinden kookworkshops plaats. Samen met de kinderen maken wij vakantieprogramma’s en gaan dan graag op uitstapje naar leuke Rotterdamse activiteiten. Zowel op woensdagmiddag als tijdens de vakanties wordt er warm gegeten op de locatie, door onze eigen medewerker vers bereid.

Wat wij bieden:

  • Uitdagend activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO de Kleine Pijler werkt samen met de volgende scholen: 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord