Home Locaties Buitenschoolse opvang Pico Bello

Buitenschoolse opvang Pico Bello

Pico Bello is een kleinschalig kindcentrum, gelegen naast de Emmausschool in de wijk het Nieuwe Westen, achter de Beukelsdijk. Wij bieden hele dagopvang op de begane grond (vanaf 6 weken tot 4 jaar) en buitenschoolseopvang op de grote speelzolder (van 4 tot 12 jaar).

 Een kleinschalige omgeving waar iedereen elkaar kent

Met de allerkleinsten wordt er – naast knuffelen – veel gezongen, boekjes voorgelezen en buiten gespeeld. Samen met Benny, de handpop, zingen en spelen de kinderen in het Engels. Kinderen maken zo op een leuke manier kennis met de Engelse taal. Wij werken daarnaast met Puk en Opbrengstgericht werken, een VVE-totaalprogramma dat zich richt op de brede (taal)ontwikkeling van peuters vanaf 2 jaar. In onze zeer grote tuin kunnen de kinderen iedere dag in een veilige omgeving spelen. Wij koken met verse en gezonde producten en kiezen voor voeding zonder toegevoegde suikers en zout. Op de BSO kunnen de kinderen voor- en na schooltijd ontspannen en genieten. We organiseren leuke activiteiten zoals zwemles en hebben een knutselatelier, een leeshoek, een spelletjesruimte en een speelzolder voor de grotere kinderen. Ook spelen we regelmatig in speeltuinen in de buurt.

Ontdekken en groeien. Dat zorgt voor tevreden en zelfstandige kinderen die vertrouwen hebben in zichzelf!

In onze zeer grote tuin kunnen de kinderen iedere dag in een veilige omgeving spelen. Wij koken met verse en gezonde producten en kiezen voor voeding zonder toegevoegde suikers en zout. Op de BSO kunnen de kinderen voor- en na schooltijd ontspannen en genieten. We organiseren leuke activiteiten (zoals zwemles) en hebben een knutselatelier, een leeshoek, een spelletjesruimte en een speelzolder voor de grotere kinderen. Ook spelen we regelmatig in speeltuinen in de buurt.

Wat wij bieden

  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.00 uur.
  • Verlenging is mogelijk vanaf 7.00 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend.
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen.

BSO Pico Bello werkt samen met de volgende scholen: 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord