Home Locaties Buitenschoolse opvang Oude Watering

Buitenschoolse opvang Oude Watering

BSO de Oude Watering ligt in de wijk Beverwaard vlak aan de dijk. Per dag maken maximaal 38 kinderen gebruik van ons veelzijdige, mooie en ruime onderkomen.

Spelen nabij het park

BSO de Oude Watering beschikt over een speelkamer, een relax kamer, een knutselruimte en een achtertuintje. We spelen veel en graag buiten, bijvoorbeeld op het schoolplein van De Barketijn, gelegen tegenover de BSO. We gaan ook graag naar Speeltuin de Stormpolder, vaak samen met BSO Keverborg. Deze BSO ligt op loopafstand van de Oude Watering en veel activiteiten ondernemen we dan ook gezamenlijk. Onze pedagogisch medewerkers kennen alle kinderen van beide BSO’s wat maakt dat de samenwerking voor alle kinderen vertrouwd aanvoelt.

Binnen amuseren we ons onder andere met onze populaire voetbaltafel, het grote relaxkussen of een van de andere leuke spelletjes. Vanuit de BSO werken we zoveel mogelijk mee aan ‘Brede School’ activiteiten. Zo brengen we de kinderen graag naar turnen, tafeltennis, judo, honkbal of blokfluitles. Samen sporten of muziek maken, is tenslotte hartstikke leuk!

Wat wij bieden

  • Uitdagend activiteiten programma
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO Oude Watering werkt samen met de volgende scholen: 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord