Home Locaties Buitenschoolse opvang Keverborgstraat

Buitenschoolse opvang Keverborgstraat

Buitenschoolse opvang Keverborgstraat ligt in de wijk Beverwaard. Dagelijks kunnen op deze BSO  zo’n 30 kinderen genieten van het veelzijdige aanbod dat BSO Keverborg te bieden heeft.

BSO Keverborgstraat zet zich actief in in de wijk

We bieden kinderen een veelzijdig programma met o.a. buiten activiteiten en taakspel. Taakspel is een teamspel gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden bij de kinderen. Ook zijn we actief in de wijk: samen met de kinderen bezoeken we de bewoners van de IJsselburgh. In de vakantie en op vrije dagen bieden wij een afwisselend programma vol buitenactiviteiten. We hebben een goede samenwerking met diverse basisscholen in Beverwaard, waar wij kinderen ophalen. Ook zijn wij een “Lekker Fit!” BSO locatie. Iedere dag besteden we aandacht aan beweging en gezonde voeding voor de kinderen. We gaan graag op bezoek bij BSO de Oude Watering om deel te nemen aan de activiteiten. Onze pedagogisch medewerkers kennen alle kinderen van beide BSO’s wat maakt dat de samenwerking voor alle kinderen vertrouwd aanvoelt.

Wat wij bieden

  • Een gevarieerd activiteiten programma
  • Gezonde voeding en veel beweging
  • Sociale betrokkenheid met ouders en in de wijk
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen 

BSO Keverborgstraat werkt samen met de volgende scholen: 

 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord