Home Locaties Buitenschoolse opvang de Wissel

Buitenschoolse opvang de Wissel

BSO de Wissel bevind zich in basisschool De Wissel in de Rotterdamse wijk Feijenoord. Wij bieden opvang aan kinderen van 4 tot 8 jaar.

Mag het energiek zijn?

De kinderen van BSO de Wissel kunnen gebruik maken van het speellokaal, de bibliotheek en het muziek lokaal. Buiten spelen kunnen ze in het nieuwe Spoorweghavenpark met natuurlijke speeltoestellen of buiten op het speelplein van de school. Daarnaast maken we ook gebruik van de grote gymzaal.

De Wissel met wisselende activiteiten!

De groepsruimte is zodanig ingericht dat kinderen uitgedaagd worden om te spelen en te ontdekken. In het lokaal is er een bouwhoek en kan er geknutseld worden. We overleggen met de kinderen over de activiteiten en materialen die op de locatie moeten komen. Voor de vakanties maken we samen een activiteitenprogramma. We voegen dan samen op de nabij gelegen locatie de Kleine Pijler. Op woensdagmiddag en tijdens de vakanties wordt er warm gegeten op de locatie, bereid door onze eigen medewerker.

Meer weten? Bekijk hier het GGD inspectierapport van BSO de Wissel en download ons pedagogisch werkplan met alle praktische informatie over deze buitenschoolse opvang. 

Wat wij bieden:

  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO de Wissel werkt samen met de volgende scholen: 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord