Home Locaties Buitenschoolse opvang de Schiecentrale

Buitenschoolse opvang de Schiecentrale

In het bijzondere pand De Schiecentrale in het Rotterdamse Lloydkwartier is BSO De Schiecentrale gevestigd op de 4e verdieping.

Lastig te vinden? Links aan de zijkant van Albert Heijn bij de glazen schuifdeur belt u op nummer 80 aan. Wanneer een medewerker open doet kunt u met de lift of met de trap naar de 4e verdieping.

BSO de Schiecentrale biedt ruimte voor spel en ontspanning, geborgenheid en ontdekken, doen en maken, zien en ontmoeten! De gevarieerde ruimtes binnen de BSO zijn een interessante en creatieve omgeving voor de kinderen. De centrale hal vormt het hart van de BSO. De wanden tussen de hal en de belangrijkste functies -het atelier en de spelruimte- kunnen geheel worden geopend. Zo kan de hal voor bijzondere gelegenheden (toneeluitvoering, Sinterklaasbijeenkomst) worden vergroot. De ruimte op de 1e verdieping wordt gebruikt als woonkamer en keuken.

Een lange dag op de BSO? Dan maakt de gastvrouw een gezonde, verse, warme maaltijd. Daarnaast is er alle ruimte om spelletjes te spelen. Bijzonder materiaal- en kleurgebruik stimuleren de kinderen van verschillende leeftijden de omgeving te ontdekken en samen te spelen. Sport en spel doen we op de nabijgelegen sportvelden en in vakanties hebben we een verrassend activiteitenprogramma.

Wat wij bieden:

  • Warme maaltijd op woensdag, studiedagen en in de vakantie
  • Opvang op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO de Schiecentrale werkt samen met de volgende scholen: 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord