Home Locaties Buitenschoolse opvang de Schakel

Buitenschoolse opvang de Schakel

Locatie BSO de Schakel is inpandig in de dependance van Basisschool de Schakel in Hoogvliet. Wij bieden hier buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Mag het uitdagend zijn?

Op het enorm grote speelplein, waar wij ons bevinden, kunnen de kinderen heerlijk ravotten. Bij slecht weer leven we ons graag uit in de gymzaal. Lichaamsbeweging is ontzettend belangrijk voor kinderen en we schenken daar dan ook veel aandacht aan. BSO de Schakel is aangemeld bij Wijkwerkteam Hoogvliet. Dit team organiseert veel leuke activiteiten in de buurt van de BSO en daar maken we dankbaar gebruik van. Zo zijn we vaak te vinden in de speeltuin, sporthal of op de kinderboerderij. Elke maand is er wel een interessante workshop of spannende wedstrijd. Óók op het gebied van kunst, natuur, koken en dansen! Kinderen milieubewust leren leven doen wij door onder andere papier en karton in te zamelen en samen met de kinderen naar het inzamelpunt “Afval loont” in Hoogvliet te brengen.

Wat wij bieden:

  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO de Schakel werkt samen met de volgende scholen: 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord