Home Locaties Buitenschoolse opvang de Schakel

Buitenschoolse opvang de Schakel

Buitenschoolse opvang de Schakel is gehuisvest in de dependance van Basisschool de Schakel in Hoogvliet. Wij bieden hier buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Mag het uitdagend zijn?

Op het enorm grote speelplein kunnen de kinderen heerlijk ravotten. Bij slecht weer leven we ons graag uit in de gymzaal. Op BSO de Schakel vinden we lichaamsbeweging voor kinderen ontzettend belangrijk. Daarom schenken we er dan ook veel aandacht aan. Onze locatie is aangemeld bij Wijkwerkteam Hoogvliet. Dit team organiseert veel leuke activiteiten in de buurt van de BSO en daar maken we dankbaar gebruik van. Zo zijn we vaak te vinden in de speeltuin, sporthal of op de kinderboerderij. Elke maand is er wel een interessante workshop of spannende wedstrijd. Óók op het gebied van kunst, natuur, koken en dansen! Kinderen milieubewust leren leven doen wij door onder andere papier en karton in te zamelen en samen met de kinderen naar het inzamelpunt “Afval loont” in Hoogvliet te brengen.

Wat wij bieden:

  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend
  • Mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO de Schakel werkt samen met de volgende scholen: 

 

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord