Home Locaties Buitenschoolse Opvang Sliedrechtstraat

Buitenschoolse Opvang Sliedrechtstraat

Op Locatie Sliedrechtstraat bieden wij hele dagopvang aan met een baby- en 2 peutergroepen en een buitenschoolse opvang voor schoolgaande kinderren in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Kantoor Kiddoozz Rotterdam

Mag het veelzijdig zijn?

Wij bieden kinderen de kans om op te groeien en zich te ontwikkelen in een fijne omgeving. Wij hebben vrolijke en kleurrijk ingerichte ruimtes waar veel licht naar binnen komt door de schuifdeuren die naar de tuin toe leiden. In de tuin kunnen de kinderen naar hartenlust fietsen en rennen.

Het Vroeg- en Voorschoolse Educatie programma “Ben ik in beeld” stelt ons in staat om aan de hand van thema’s o.a. de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Wij zijn erg betrokken met verschillende nabijgelegen instellingen en daardoor maken wij actief onderdeel uit van de wijk. Kinderen van de BSO trakteren bijvoorbeeld ouderen van Zorghuis Aafje Burghsluissingel op een voorstelling met dans en zang. Ook kunnen de kinderen deelnemen aan het programma van de kinderfaculteit. Na schooltijd, op studiedagen en tijdens schoolvakanties bieden wij een speciaal uitdagend programma.

Wat wij bieden:

  • Dagelijks een gezonde, verse, warme maaltijd
  • Opvang op werkdagen van 7.30 tot 18.00 uur
  • Verlengde opvang mogelijk vanaf 07.00 uur tot 18.30 uur
  • We zijn 52 weken per jaar geopend
  • Daarnaast is er de mogelijkheid tot het ruilen van opvangdagen

BSO Sliedrechtstraat werkt samen met de volgende scholen:

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door op een link op deze pagina te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord